PREFABRİK KONUT FİYATLARI 2023 - Prefabrikten

PREFABRİK KONUT FİYATLARI 2023

Son yıllarda ev sahibi olmak isteyenlerin en büyük tercihi olan prefabrik yapılar modelleri ile göz dolduruyor. Tek katlı ve çift katlı olarak üretilen prefabrik yapılar gün geçtikçe prefabrik konutlar olarak da karşımıza çıkıyor. Malzeme kalitesi ile herkesi şaşırtan prefabrik konutlar gelecekte şehirlerdeki betonlaşmayı önleyecek kapasiteye de sahip. Doğanın yok olmasını önlemek adına iyi işler yaparak betonlaşmanın önünü kesmeye çalışan prefabrik evler oldukça pratik bir yapıya sahip oldukları için ev sahibi olmak isteyenler tarafından daha fazla tercih edilmektedir. Betondan yapılan bir eve göre çok daha uygun fiyata sahip olan prefabrik evler aynı yaşam alanını da sağlayabilmektedirler. 40 m²’den başlayan ve 166 m²’ye kadar ulaşabilen prefabrik konutların genişlik açısından tüm ailelere uygun seçenekleri bulunmaktadır. Şantiyelerde, kamp alanlarında, askeri bölgelerde, eğitim yerlerinde, sağlık alanlarında, kamu ve idari alanlarda, doğal afet vs. durumlarda acil yerleşim alanlarında görmeye alışık olduğumuz prefabrik evleri yeni gelişmeler ile birlikte çok katlı yapılar ve konut projelerinde de görebilmemiz mümkünleşti.

Kaliteden hiçbir zaman ödün vermeyen prefabrik konutlar karkaslı panel sistemleri, sandviç panel sistemleri, konteyner sistem, kabin sistem, hafif çelik sistem ve son olarak çelik sistem olmak üzere farklı malzemeler ile üretimi yapılabilmektedir. Üretimi yapılan malzemelerde en güvenli olan malzemenin çelik sistem ile üretilen yapılar olduğunu belirterek bu sistemler arasında fiyat farklarının da bulunduğunu hatırlatmak gerek. Modüler, taşınabilir, sürdürülebilir, estetik, güvenli ve konforlu olan prefabrik konutlar sunduğu özellikleri ile teknolojinin de odak noktası haline gelmiş bulunuyor.

Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte yeni prefabrik yapıların ortaya çıkması ise herkeste fiyat merakı uyandırdı. Her yıl olduğu gibi tek katlı prefabrik konut fiyatları 2023 yılında da 235.000 TL’ den başlıyor ve metrekare bazında ve istenilen özelliklere istinaden yükselerek 720.750 TL’ye varan fiyatları ile, çift katlı prefabrik konutlar ise 500 bin TL’den başlayarak 1.100.000 TL’ye kadar çıkan fiyatları ile karşımıza çıkıyor. Fiyatları ile yüz güldüren ve betonarmenin en büyük rakibi olan prefabrik konutlar geleceğin en çok tercih edilecek yapı ürünlerinden birisi olarak görülüyor.

Tüm tek katlı prefabrik konut modellerimiz için ; http://www.prefabrikten.com/urun-kategori/tek-katli-prefabrik-evler/

Tüm dubleks prefabrik konut modellerimiz için :http://www.prefabrikten.com/urun-kategori/cift-katli-prefabrik-evler/

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir